Den lilla klubben med det stora hjärtat!

Föreningen har sitt säte på Nynäs gård utanför Enköping och bildades 1993 som en stallklubb under namnet Nynäs Ryttare Enköping.

1996 blev föreningen medlem i Svenska Ridsportförbundet och 2003 bytte vi namn till Enköpings Fältrittklubb.

I vacker natur och med fina ridmöjligheter umgås vi och har trevligt.

Trots att vi är en liten förening har vi alltid något på gång. Bland annat arrangerar vi flera tävlingar varje år inom disciplinerna hoppning,
dressyr samt fälttävlan.

Nytt år, nya utmaningar! Vi vill att föreningen ska utvecklas och vara levande och det förutsätter att medlemmarna kommer med idéer och förslag på hur vi ska använda föreningens medel. Ett exempel på initiativ från en medlem är att vi bildar ett fälttävlanslag i allsvenskan. Det är på gång och vi uppskattar förslaget!

Det kan även vara en clinic, en föreläsning eller vad som helst som gagnar medlemmarna! Tänk till och kom med förslag!
Glöm inte att betala in medlemsavgiften innan årsmötet!
Junior: 200 kr, senior: 300 kr, familj: 600 kr.

Betalas in på pg 94 95 74 - 8

Väl mött 2020!